keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Lolitan muodonmuutos

Mielenkiintoisen alun jälkeen Lolitan blogi siirtyy kolmanneksi Annun blogiksi; Turkin Pippurit, Kauko Maa ja nyt uusin on tämä Made by Lolita. Lolita on tarkoitettu muita kevyemmäksi naisten trendien, harrastusten ja keräilyn sivustoksi.
Alun alkaen tein Made By Lolita blogin synttärilahjaksi sisareni tyttärelle. Hän on intona Lolita- vaatteisiin, joten siitä versoi idea blogin nimeksi. Sisareni tytär päätti kuitenkin edelleen jatkaa blogiaan irkkucalleriassa. Tästä johtuen Lolita jäi kodittomaksi, nyyh. Olen vihdoin viimein saanut itsestäni aikaiseksi uusia kännykkäkuvia ja päivitänkin Lolitan blogiin oikeat tietoni.

Jatkan myöhemmin tuota uimapuku teemaa, kun löysin netistä älyttömän hauskoja versioita uimapuvuista. Niin, että jatkossa Lolitan blogissa on esillä entistä painokkaammin myös hassuttelua !!

Kännykkääni oli jäänyt Matinkylän kirpputorireissulta kuva pehmolelujen röykkiöstä. Pehmot oli kasassa nurin niskoin. Kuin itsestään aloin niitä järjestelemään istualleen, naamat myymälään päin. Kassa huomasi kiittää järjestelyintoani. Miten paljon tuossa kasassa olikaan unohdettuja tai kadotettuja lapsuuden pehmoisia kavereita ! Minua lapsellista naista jäi vaivaamaan mitä niille voisi tehdä ? Kassatäti kertoi, että vain harvoin käytettyjä pehmoleloja ostetaan kierrätyksestä, kun hahmot ei ole enää muodissa. Mistä nukeille ja pehmoille löytyisi uusi koti, kerro jos saat ideoita.
t Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
Kerro mielipiteistäsi tai osallistu sivujeni tekoon, lähettämä kuva tai ideavinkki !